Er du interesseret i at dit næste gulv til stuen, badeværelset opgangen eller andet skal være et stilfuldt betongulv? Højglanspolerede betongulve er både moderne og tidsløse. Hvorfor ikke udnytte undergulvet, der allerede er der? – Mere slidstærkt og vedligeholdelsesfrit gulv findes ikke.

Når Gulvomega støber betongulve for dig, gælder det naturligvis også slidlag. Slidlag er det øverste lag af gulvet og er prikken over i’et når det gælder støbning af betongulve.

Betongulv i Odense, Langeskov, Nyborg og Kerteminde

Vi har stor erfaring med betongulve og har hjulpet flere kunder med den populære gulvløsning. Vi tilbyder både gulve af beton i mat og poleret form. Vær dog opmærksom på at poleret betongulv koster mere end regulære betongulve. Har du brug for støbning af betongulv i Odense, Langeskov, Nyborg, Kerteminde eller andre steder på Fyn, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper hellere end gerne med at give dig gulvet du drømmer om.

Hvad er slidlag?

Et slidlag er det øverste lag på et betongulv. Pointen med slidlag er at gøre gulvet stærkere og mere holdbart. Med den rette blanding kan man udarbejde et flot udtryk til det færdige gulv.

Poleret og ordinært betongulv

Ved poleret betongulve poleres betonen op så det færdige gulv står tilbage helt spejlblankt. Dette gør gulvet meget anvendelige til køkkenalrum, mellemgange og garderober og badeværelser – you name it! Vi sliber med HTC diamantslibere, startende med grov diamant, og efter 8 steps med stadigt finere korn, ender vi op med et betongulv, der er så blankt, at man kan spejle sig i det.

Ønsker man i stedet en mere mat overflade, kan man stoppe tidligere i processen, og som afsluttende behandling påføre en natursæbe, som lægger en hinde på gulvet, der beskytter mod skidt og snavs.

Få et uforpligtende tilbud på Støbning af betongulv

Er du interesseret i støbning af betongulv med slidlag til dit hjem, kan du trygt kontakte os. Vi sætter stor prioritet på at levere et arbejde i høj kvalitet så vores kunder altid ender med et gulv de kan være tilfredse med. Du kan kontakte os på tlf. 29843204. Alternativt kan du skrive til os på e-mail mj@gulvomega.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Se pdf