Undergulv i Odense, Langeskov, Nyborg og Kerteminde

Gulvomega håndterer alle aspekter af gulvlægning. Har dit ønskede gulv brug for et undergulv til at støtte vægten af møbler og mennesker, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har hjulpet mange kunder i Odense, Langeskov, Nyborg, Kerteminde og resten af Fyn med konstruktion af undergulv.

Hvad er et undergulv?

Det er, præcis hvad navnet antyder. Det er et gulv under det færdige gulv. Undergulv bliver brugt, når belægningen ikke selv kan holde til vægten af møbler og mennesker. Undergulvets funktion er at understøtte belægningen og give en solid bærende evne. Et undergulv kan både bestå af beton eller gulvplader.

Hos Gulvomega arbejder vi meget med svømmende gulve. Det betyder at gulvet hverken er limet, sømmet eller spændt fast på nogen måde. Derfor er det vigtigt med et underliggende gulv, der ikke kun kan holde til vægten af møbler osv. men som samtidig også kan fungere som et solidt fundament for det færdige gulv.

Vi hjælper gerne med rådgivning

Når du vælger hvilket gulv du skal have lagt, kan det være vigtigt at kende til processen og hvilke detaljer, der er vigtige. Dette gælder især når der er tale om svømmende gulv. Du kan selv undersøge mange af detaljerne på internettet, men har du brug for rådgivning, kan vi også være behjælpelige. Vi har stor erfaring med gulvlægning af forskellige gulvtyper, så vi ved når du har brug for et undergulv og hvad der fungere bedst for dig.

Som professionel gulvlægger med stor stolthed i sit arbejde, sætter vi stor prioritet på at alle gulve vi laver, er af den højeste kvalitet, dette indebære også et robust og stabilt undergulv.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter en dygtig gulvmand, der tilbyder en bred vifte af gulv muligheder og samtidig også kan hjælpe med undergulvet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 29843204. Du har også mulighed for at skrive til os på e-mail mj@gulvomega.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.