Gulvomega tilbyder flotte og moderne epoxy gulve. Epoxy gulve har længe været en norm i industrien. Men nu er den også blevet populær som gulvløsning til hjemmet. Er du interesseret i et epoxy gulv kan du trygt overlade arbejdet til os.

Epoxy gulv i Odense, Langeskov, Nyborg og resten af Fyn

Vores erfaring med gulve gør at vi har prøvet lidt af hvert. Derfor kan du regne med et resultat du kan være glad for. Vi har hjulpet flere kunder i Odense, Langeskov, Nyborg og resten af Fyn med at lave et epoxy gulv lige efter deres ønsker.

Epoxy gulve til hjemmet

Selvom epoxy oprindeligt blev opfundet til industrien, så har denne gulvtype længe gjort sit indtog i de private hjem, hvor dekorative gulvløsninger kreeres præcis efter dit ønske og smag. Gulvomega laver epoxy gulve i alverdens RAL-farver, og ønsker du enten højglans eller mat overflade, så kan vi også klare det.

Epoxy gulve i høj kvalitet

Hos Gulvomega går vi op i kvaliteten af vores arbejde og går altid efter at levere et tilfredsstillende resultat for vores kunder. Hos Gulvomega er tilfredse kunder fundamentet vi har bygget firmaet på. Så arbejdet er aldrig færdigt før du som kunde er glad.

Epoxy gulv i industrien

I industrien benyttes epoxy primært i områder, hvor der stilles krav om støvfrihed og slidstyrke. Dette vil mange gange være værksteder, lagerlokaler eller produktionsanlæg. Epoxy gulvene kan blandes i colorkvarts og laves med fugtspærre og afsluttes med skridsikring der sikre, at selv våde overflader ikke udgør en sikkerhedsrisiko.

Få et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv

Så hvis epoxy gulve er noget du går og drømmer om er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os på tlf. 29843204. Alternativt kan du skrive til os på e-mail mj@gulvomega.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv.