Flydespartel er et selvnivellerende beton, som er hurtigtørrende. Dette betyder at du slipper for at vente i en evighed, som med normal beton. Flydespartel er en ideel løsning til både gamle og nye gulve. Det gør ingen forskel om det skal lægges ovenpå beton eller trægulv, eller om det er indendørs eller udendørs. Du kan benytte dette hurtigtørrende beton til ethvert gulv.

New yorker gulv

Flydespartel er et effektiv materiale indenfor design gulve. Det giver et unikt moderne udtryk man ofte ser i lejlighederne i New York. New Yorker gulve er i løbet af de seneste år blevet meget populært i Danmark og nu kan du også være med. Er du interessere i et New Yorker gulv, er Gulvomega lige for dig.

Flydespartel i Odense, Langeskov, Nyborg og Kerteminde

Skal du have lavet gulv med flydespartel er det en god idé at få hjælp fra en professionel. Da materialet hurtigt tørrer er det nødvendigt at være dus med processen og arbejdet, så man får gjort det ordentligt og i tide. Med vores erfaring har vi hjulpet flere kunder med deres flydespartel i Odense, Langeskov, Nyborg og Kerteminde. Vi arbejder på hele Fyn og rundt omkring i Landet. Har du brug for en professionel gulvmand, hjælper vi gerne.

Gulve i høj kvalitet

Gulvomega er den helt rette sparringspartner, hvis du søger et gulv i beton, flydespartel, epoxy, polyuretan eller andre lignende simple, kontinuerte og fugefri gulv designs. Uanset hvilket gulv du vælger, garantere vi en løsning i høj kvalitet, som vil holde langt ud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud på dit gulv

Har du brug for et nyt gulv? Vi har stor erfaring som gulvlægger, så du kan trygt overlade arbejdet til os. Kontakt os på telefon 29843204. Du kan også skrive til os på e-mail mj@gulvomega.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dit nye gulv.